Predstavitev

Practic upravljanje

Smo podjetje Practic d.o.o., zanesljiv partner za učinkovito in pregledno upravljanje večstanovanjskih objektov in poslovnih prostorov.

S strokovnostjo, predanostjo in inovativnostjo smo si v tem dinamičnem poslu pridobili ugled kot podjetje, ki odgovorno in preudarno upravlja in plemeniti premoženje skupnih delov večstanovanjskih stavb na področju Ljubljane in osrednje Slovenije.

Naša filozofija temelji na nenehnem iskanju najboljših praks in prilagajanju specifičnim potrebam posameznih večstanovanjskih stavb in poslovnih prostorov. Z našim pristopom zagotavljamo visoko raven storitev, ki običajno presegajo pričakovanja naših strank in prispevajo k trajnostnemu plemenitenju vrednosti nepremičnin v upravljanju.

Kaj nas loči od drugih ponudnikov upravljanja večstanovanjskih stavb v Ljubljani?

Cenovno ugodni: Pri upravljanju nam je pomembno, da skladno z imenom podjetja strankam ponudimo praktične in cenovno ugodne storitve. Skupaj z vami skrbno izbiramo izvajalce, ki so strokovnjaki na svojem področju. Nabor izvajalcev s katerimi sodelujemo (sodelujete) neprestano dopolnjujemo in osvežujemo z namenom zagotovitve kakovostnih storitev po primernih cenah.

Izkušeno vodstvo: Našo ekipo sestavljajo strokovnjaki z bogatimi izkušnjami na področju upravljanja večstanovanjskih in poslovnih stavb. Z znanjem, pridobljenim skozi leta dela in stalnim izobraževanjem, smo pripravljeni reševati tudi najzahtevnejše izzive.

Celovite rešitve: Ne glede na velikost ali kompleksnost vaše stavbe vam zagotavljamo prilagojene in celovite rešitve. Naša ponudba obsega upravljanje financ, tehnično vzdrževanje, administrativne storitve, komunikacijo z etažnimi lastniki ter skrb za dvig kakovosti življenja v vaši stavbi.

Transparentnost in odzivnost: Pri nas se lahko zanesete na popolno transparentnost vodenja in poročanja etažnim lastnikom in njihovim predstavnikom. Na voljo smo za vaša vprašanja in predloge. Proaktivno rešujemo morebitne težave, saj je naše poslanstvo zagotoviti nemoteno in brezskrbno bivanje v vaši nepremičnini.

Sodobna tehnološka orodja: Uporabljamo najnovejše tehnološke platforme in programske rešitve, ki nam omogočajo učinkovito komunikacijo, sledenje delu ter upravljanje dokumentacije. S tem zagotavljamo visoko stopnjo učinkovitosti in natančnosti v našem delu.

Dosegljivost: Naše stranke so se v dolgoletnem poslovnem sodelovanju prepričale, da smo poleg zgoraj naštetega tudi dosegljivi, ko nas stranke potrebujejo.

Plemenitimo vrednost vašega stanovanja: Ker redno, skrbno in gospodarno skrbimo za skupne dele v vaši stavbi, s tem dvigamo vrednost večstanovanjskim objektom ter vašim stanovanjem. Smo torej prava izbira za Vas.

Podjetje

PRACTIC d.o.o.
Celovška cesta 147
1000 Ljubljana

ID številka za DDV SI37492110
Matična številka 5526302000
IBAN

SI56 0208 5001 6096 060

Banka

Nova Ljubljanska banka d.d.

BIC LJBASI2X
Tajništvo

01 518 37 71
info@practic.si

Finance in računovodstvo

01 518 37 71
racunovodstvo@practic.si

Direktor

01 518 37 71
info@practic.si

Upravljanje in vzdrževanje

031 663 241
upravljanje@practic.si

Uradne ure

ponedeljek: 9:00 - 13:00
sreda: 13:00 - 16:00
petek: 10:00 - 12:00